KESTÄVÄ KEHITYS INNOVAATION JA DESIGNIN AVULLA

LAUFEN ymmärtää, että suurimmat ympäristövaikutukset aiheutuvat materiaalien liiallisesta tai väärästä käytöstä sekä fossiilisista polttoaineista. Siksi yrityksen kestävän kehityksen strategia keskittyy kolmeen rintamaan:

Zero Water -toimintatapa kaikissa tuotantolaitoksissa: Sitoudumme jatkuvasti parantamaan tuotantoprosesseja optimoidaksemme raaka-aineiden käytön ja eliminoidaksemme jätteet.

Parempi energiatehokkuus: Lämmöntalteenottoteknologian hyödyntäminen tehtaissa ja siirtyminen puhtaaseen energiaan.
 
Tuote- ja materiaali-innovaatiot: Innovatiivisuus, hienostunut muotoilun ymmärtäminen ja syvälle juurtunut yhteistyökulttuuri ovat jokaisen uuden tuotteen kehityksen ytimessä. Näin LAUFEN pystyy tarjoamaan täydellisiä kylpyhuoneratkaisuja, jotka takaavat mukavuuden, pitkän elinkaaren, veden- ja energiankulutuksen vähentämisen sekä helpon huollon.

LAUFENin sitoutuminen kestävään kehitykseen sisältyy sen visioon olla paras premium-kylpyhuonebrändi ja kasvaa kestävästi ja vastuullisesti. Tästä syystä LAUFEN sitoutuu jatkossa omaksumaan kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotteidensa elinkaareen ja suunnittelemaan strategioita parantaakseen kaikkia vaiheita:

1

TUOTANTO


- RAAKA-AINETOIMITUS

- KULJETUS

- TUOTANTO

2

LOGISTIIKKA JA ASENNUS


- KULJETUS KÄYTTÖPAIKKAAN

- ASENNUS

- PAKKAUS

3

KÄYTTÖ


- ENERGIAN JA VEDEN KÄYTTÖ

- PUHDISTUS, HUOLTO JA KORJAUS

4

ELINKAAREN JÄLKEEN


- POISTAMINEN

- KULJETUS

5

UUDELLEENKÄYTTÖ


- TALTEENOTTO

- KIERRÄTYSMAHDOLLISUUS