YRITYKSEMME

Tämän erittäin perinteisen sveitsiläisen brändin persoonallisuus heijastaa muotoilun, laadun ja toimivuuden symbioosia. ROCA-konsernin alainen premium-brändi LAUFEN on maailman johtavia valmistajia, ja sillä on maailmanlaajuinen jakeluverkosto.

Yrityksen ydinosaamista on saniteettitavaravalmistus. LAUFEN on yli 130 vuoden ajan käyttänyt vanhinta tunnettua muokattavaa materiaalia innovatiivisten saniteettituotteiden valmistukseen huippuluokan tehtaissa legendaarisella sveitsiläisellä tarkkuudella. Ajatus kylpyhuoneesta kokonaisuutena kehittyi LAUFENin keramiikan valmistuksen osaamisesta ja hienostuneesta suunnittelusta. LAUFEN-tuotteissa on ainutlaatuista niiden sveitsiläinen muotoilu, joka yhdistää kaksi suurta designtrendiä: tunteellisen italialaisen designin etelästä sekä suunnittelutarkkuuden ja selkeyden perinteen pohjoisesta.

LAUFEN-laadulla on kaksi perustaa: valmistusosaaminen ja korkea käytännön hyöty, jonka asiakas saa valmiista kylpyhuoneesta – mikä ei usein ole heti havaittavissa. Sveitsiläinen LAUFEN valmistaa tuotteita, joiden avulla vettä, arvokasta luonnonvaraa, voidaan käyttää säästeliäästi. Se osoittaa näin sitoutuneensa luonnonvarojen säästämiseen ja ympäristöystävälliseen tuotantoon.


LAUFEN – FAKTOJA JA LUKUJA

Oikeudellinen muoto Yhtiö
Perustamisvuosi 1892
Pääkonttori Laufen, Switzerland
Hallitus Antonio Linares (pääjohtaja)
Tuotevalikoima Pesualtaat, wc-istuimet, bideet, Suihku-WC:t, kylpyammeet, suihkualtaat, pyörrejärjestelmät, huonekalut, tarvikkeet, hanat, asennusjärjestelmät
Tuotantopaikat Laufen/Sveitsi, Gmunden/Itävalta; Bechyně ja Znojmo /Tšekki; Gliwice ja Gryfice /Puola
Myynnin tytäryhtiöt Albania, Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Brasilia, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Hongkong, Unkari, Intia, Italia, Latvia, Liettua, Makedonia, Malesia, Moldova, Montenegro, Marokko, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Kiinan kansantasavalta, Romania, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Ukraina, Iso-Britannia, USA
Edustukset maailmanlaajuisesti
Määrät 3 miljoonaa keraamista tuotetta vuodessa

1892

PERUSTAMISVUOSI

Yli 3 miljoonaa

TUOTETTUA KERAAMISTA TUOTETTA

6

TUOTANTOYKSIKÖT EUROOPASSA

TUOTANTO

Syvällinen osaaminen haastavimpien mallien valmistuksessa. Kehitys ja valmistus pyrkivät tiiviissä yhteistyössä jatkuvasti optimaaliseen suunnitteluun ja laatuun.

KESTÄVÄ KEHITYS

LAUFENin sitoutuminen kestävään kehitykseen sisältyy sen visioon olla paras premium-kylpyhuonebrändi ja kasvaa kestävästi ja vastuullisesti. Tästä syystä LAUFEN sitoutuu jatkossa omaksumaan kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotteidensa elinkaareen ja suunnittelemaan strategioita parantaakseen kaikkia vaiheita.

BIM

Laufen on tietoinen rakennuksen tietomallin (BIM) suuresta merkityksestä tulevaisuuden liiketoimintaprosesseille sekä paikallisella että globaalilla tasolla. Monet projektitoimijat sijoittavat jo osan resursseistaan tähän alustaan. Järjestelmä perustuu parametriobjekteja käyttävään virtuaaliseen malliin. Se tarjoaa kaikille projektin osallistujille tietoa, jota kehitetään rakennuksen elinkaaren aikana.

ARKKITEHTUURIPROJEKTIT

Tunnettujen arkkitehtien rakennuksia, joissa käytetään LAUFEN-tuotteita, eri puolilta maailmaa.