Collections

Complete bathroom solutions or modular concepts - LAUFEN bathrooms speak the same design language; integrating seamlessly into all architectural concepts.

Complete Bathroom sets

SONAR

Kansainvälisesti arvostettu ja monipuolinen suunnittelija Patricia Urquiola paljastaa LAUFENs Saphirkeramikin kolmannen sukupolven – hän vie tämän poikkeuksellisen materiaalin erittäin arvokkaasti kolmanteen ulottuvuuteen luoden uuden kokoelman nimeltä SONAR.


86 TUOTTEET

ILBAGNOALESSI

ILBAGNOALESSI on kylpyhuonemallisto, jonka taikaa on nähty kodin suunnittelumaailmassa vuosia: Sille on ominaista ajaton muoto, säkenöivä mielikuvituksellisuus ja ripaus eksentrisyyttä. Tämä palkittu kokonaisuus on italialaisen suunnittelijatähden Stefano Giovannonin luomus.


151 TUOTTEET

PALOMBA-MALLISARJA

LAUFEN PALOMBA -MALLISARJAN muotoilu muistuttaa meren ikuisen liikkeen muotoilemia pieniä salmia tai kiviä, jotka on muutettu ammattitaidolla keramiikaksi. Malliston kaikki elementit sopivat täydellisesti yhteen keskenään, sillä jokaisessa näkyy italialaisen Ludovica+Roberto Palomba-suunnittelijaparin kädenjälki.


32 TUOTTEET

Kartell LAUFEN

Paikka diivoille. Ja syville sukelluksille. Tämä on tarina tuntemattoman kauniista paikasta. Suunniteltu ihmisille, elementtien muovaama. Kaukana jokapäiväisestä elämästäsi. Mietit kuitenkin aamuisin: Olenko ollut täällä ennen? Vai onko tämä vain unta?


196 TUOTTEET

The New Classic

Kokoelma täydellisesti muotoiltuja innovaatioita kylpyhuoneeseen. New Classic säteilee harmonisen muodon käytännöllisyyttä ja yhdistää sen nykyaikaiseen tyyliin.


94 TUOTTEET

LIVING BY LAUFEN

living city: Järjestelmä, jossa on kulmat ja reunat, mutta joka on silti joustava ja helppo huoltaa. Living city on selkeä käsite, ja sillä on selkeät muodot. Modulaarisen järjestelmän ansiosta pesualtaita on saatavilla useissa eri leveyksissä sekä säilytystilalla että ilman. Pelkistettyjä, muttei liian vakavamielisiä, linjoja ja tyylikästä yksilöllisyyttä: Living city -muotojen kieli on suunnattu ihmisille, jotka elävät modernissa ympäristössä ja luovat elinympäristön hienostuneella tietoisuudella ja materiaaliherkkyydellä. LAUFENin suorakaiteen muotoisten seinä-WC-istuimien ja bideiden muotoilu sopii täydellisesti tähän kontekstiin.


125 TUOTTEET

INO

Ranskalaisen suunnittelijan Toan Nguyenin LAUFENille suunnittelema uusi kylpyhuonemallisto Ino on raikas tulkinta klassisista pesualtaan muodoista. Innovatiivinen mallisto hyödyntää taitavasti LAUFENin SaphirKeramikin luovia mahdollisuuksia. Tyylikkäät, kutsuvat ja lähes painottomat kappaleet toimivat yksinkertaisin linjoin luoden pehmeät mutta erittäin vakaat seinät. Mallistoon kuuluu seinään kiinnitettävä pesuallas, työtaso tai puoliksi upotettava pesuallaskulho sekä laadukkaat kylpyhuonekalusteet ja kaksi kylpyammetta.


59 TUOTTEET